Zakelijke lease

 

Laat ik nou voor een paar weken terug heerlijk op mijn macbook surfen en kom ik terecht op een site van lease. Het eerste wat er in mijn gedachten kwam was van, kijk daar heb je ze weer ze maken het allemaal mooi voor je op en ten slotte wordt je toch de dupe van geldsloperij. Toch zag ik er verschillende mooie auto´s op de site staan dus maar even door surfen op de site.

Tjonge jonge wat zouden wij vroeger niet gegeven hebben om zo´n auto te kunnen rijden! Maar ja toen was het allemaal niet mogelijk nu ook niet trouwens voor veel mensen maar dat is een ander verhaal. Deze site rosfinance.nl ging over zakelijk lease, wat natuurlijk geweldig is voor bedrijven die niet aan een auto gebonden willen zijn en er toch gebruik van kunnen maken. Vooral omdat deze vele kilometertjes moeten lopen en dus minder lang meegaan vandaar dus dat het een goede deal kan zijn een zakelijke lease te toen in plaats van kopen.

Na weer wat wijzer te zijn geworden was ik er inmiddels ook van overtuigd dat het nog niet zo´n slecht idee was en meteen een telefoontje aan mijn zoon gaf om dat zakelijke lease eens met hem te overleggen(mijn zoon heeft het familiebedrijf overgenomen). Hij was dan ook in een mum van tijd thuis om het allemaal eens met eigen ogen te bekijken. Prachtig mooie nieuwe auto´s tegen vrij lage leaseprijzen en zeer geschikt voor het bedrijf. Jonge zei dat is een goede optie de auto te veranderen en in plaats van kopen ga je leasen dat bespaart je nog geldt ook want op die manier hoef je niet je zakken leeg te maken. Zo gezegd zo gedaan en ondertussen rijd hij een mooie Audi A6 rond met een makkelijk haalbaar maandelijks bedrag. Prima idee toch?