Kinderkleding Online

De wereld gaat open

 

De wereld lag aan m’n voeten zodra ik begreep hoe de computer werkte. Dat internet is fantastisch! Alles kan ik opzoeken. Van historisch informatie tot aan hoe werkt m’n fietsbel, onwaarschijnlijk! Pas na een paar maanden begreep ik ook dat we boodschappen kunnen doen via de computer en dat we kunnen shoppen en producten die nooit ergens te krijgen zijn kunnen bestellen. Voorheen was je bezig stad en land af te struinen voor juist dat ontbrekende item in je leven, nu ben je een paar muisklikken verwijderd van het vinden en kopen!

 

Onlangs heeft onze andere buurvrouw twee kinderen tegelijk gekregen. Ze liep al een tijdje te waggelen door de flat en nu zie ik grote ballonnen voor haar raam hangen en zo’n slinger waarop staat: jongetje en meisje. Dus ik ga ervanuit dat ze zijn geboren. Nu wil ik, als goede buur, een cadeautje gaan brengen. Maar wat weet ik nu van kinderkleding? Helemaal niks. Dus ben ik me op de computer eens gaan oriĆ«nteren en kwam bij de website van Amazingkids terecht. Het aanschaffen van twee rompertjes, een blauwe en een roze, was zo gebeurd!

 

Kinderkleding online kopen is super makkelijk! Binnen een dag had ik de pakketjes in huis en ben ik met mijn cadeautje naar de buurvrouw gelopen. Ze deed open met twee baby’s op d’r arm en was heel erg blij verrast dat ik op kraamvisite kwam. Ik mocht gelijk een van de baby’s de fles geven en dat vond ik natuurlijk super leuk! Toen ze de cadeautjes uitpakte zag ik tranen in haar ogen. Zo ontroerend. Ik moet dit soort sociale dingen veel meer gaan ondernemen, want het doet me gewoon super goed. Het was heel gezellig en ik ben met een blij gevoel weer naar huis gegaan.